MENU

Tale objava se že dolgo nabira v meni. In ne, za spremembo ni fotografska.

V življenju človek velikokrat malo zaide, pa se spet najde, pa nato spet išče pravo pot … vem, muka, ampak enkrat ko jo najdeš, je občutek prekrasen – ena sama SREČA.

Od nekdaj sem plesala, pa nekako nisem vedela, kako v življenju združiti tudi mojo ljubezen do likovne umetnosti, glasbe, petja … Moja baletna učiteljica Tanja (hihi, soimenjakinja ;)) me je v 4. letniku tolažila, da sploh ni potrebno, da se sekiram, ker ne glede na to, ali pot zatava levo ali desno, življenje vedno najde pravi cilj.  Seveda ji takrat nisem verjela in se raje smilila sama sebi, ampak – evo, življenje je našlo svojo pot! :)

Po vseh letih učenja baletnih korakov,  izpolnjujočih nastopov, pa tudi potu, odrekanja, poškodb, solz in smeha … poučujem balet že 7 let, vsako leto več učencev, in sem v letošnjem letu skupaj z mojimi skoraj 70(!) učenci ustvarila celovečerno baletno predstavo Trnuljčica. Ponosna na vsakega izmed njih & si želim še veliko takšnih predstav. :) Hvaležna, ker me poučevanje tako osrečuje in izpopolnjuje in ker se skupaj z učenci učim tudi sama …

(ja, na spodnjih slikicah sem jaz, hihi :))

balet1Že od majhnega sem rada ustvarjala – tako ali drugače. Po končani baletni šoli sem opravila sprejemne izpite na oddelku za likovno pedagogiko in končno zajadrala v svet kreativnosti, packanja, kiparjenja, likovnih razstav, umetniškega razglabljanja in poglabljanja, predvsem pa sem vesela, da sem na faksu spoznala tudi nekaj mojih najboljših prijateljic. :) Hvaležna, ker so leta fakultete minila v vedno razigranih ateljejih, polnih glasbe, barv in veselja. :)

likovna um

 

Skozi vsa leta fakultete sem obenem tudi poučevala balet, delala v Cankarjevem domu, občasno vodila likovne delavnice, obenem pa začela tudi s solo petjem. Moja velika ljubezen do mjuziklov me je vodila od začetnih solo nastopov, ustanovitve dueta Muzikalki Tanja in Maša, nastopa v šovu Slovenija ima talent, pa do koncerta s pihalnim orkestrom v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, vodenja prireditev, pa vse do glavnih vlog v mjuziklih Jožef in njegova sanjsko pisana obleka in Uscana vas. Hvaležna, da lahko to z največjim veseljem počnem še naprej in vesela vsake nove priložnosti. :)

mjuzikl

Potem pa še moj dragi sopotnik – fotoaparat. Seveda začela z digitalcem, sčasoma pa sem svoje prihranke posvečala boljšim fotonakupom, prosti čas pa med drugim tudi učenju o fotografiji, preizkušanju, eksperimentiranju. Nenazadnje sem tudi diplomo posvetila slovenski fotografiji. Hvaležna za vsak ujet trenutek, za vsakega, ki ga razveselim s svojimi fotografijami, za vsak nasmeh, ki me doleti skozi objektiv, cheesy as it might sound. :)

foto1

 

Po glavi mi ne gre nič drugega kot tale – When you believe. Ker – če verjameš in če delaš s srcem, se ne more zgoditi nič drugega, kot da življenje res najde pravo pot.

Hvala vsem bližnjim, zlasti mami za vse nasvete in podporo ob odraščanju in iskanju lastnega mesta pod soncem, ter seveda prijateljem in mojemu dragemu za podporo in navdih.

HVALA.

 

KATEGORIJE

ZAPRI