MENU

Vesela sem, da se z vsemi pari spoprijateljimo in se imamo na poroki res fino
ter dan poteka v sproščenem vzdušju.
Hvaležna sem, da lahko opravljam takšno čudovito delo.

MNENJA

mojih parov

S Tanjo je naša družinica imela priložnost sodelovati kar večkrat. Bila je del najinega poročnega dne, ovekovečila pa je tudi družinske trenutke z našim dojenčkom in kasneje malčkom. S parimi besedami: sproščeno, razigrano, polno smeha, profesionalno. Odlično vodi par, da se ne počutita kot dve lutki, ampak v slike res lahko vneseta svojo zgodbo in karakter. Prisluhne energiji para, njunim željam, hkrati pa ima vedno na zalogi še kakšno dobro idejo.

Katja & Tomy

Že od prvega momenta, ko smo se usedli skupaj na kavo, se nama je zdelo, kot da se poznamo že od nekdaj. In ravno ta sproščenost in super energija sta bili za naju ključnega pomena. Čutila sva neizmerno zaupanje, da se ji res lahko prepustiva in da bo vse potekalo tako, kot je moralo biti. Čudovite fotografije na koncu so pa itak samo še pika na i.

Tina & Denis

Prijetna, profesionalna, prijazna, s pravo energijo za poroko. Nemoteča, a vsepovsod prisotna. Fotografije čudovite, dopolnile so mozaik najinega poročnega dne. Sva si enotna, če se bova še kdaj poročila, bo Tanja znova najina izbira. :)

Maša & Martin

Tanja in Bernarda sta z veliko pozitivne energije ter smeha ustvarili prijetno in sproščeno vzdušje. To se je na koncu poznalo tudi na fotografijah. Brez njiju ne bi imela tako lepega spomina na najin dan!

Nastja & Igor

Želela sva si sproščen, iskren in pozitiven poročni dan brez skrbi in brez nervoze. Tudi s Tanjino pomočjo se nama je želja uresničila. Tanja je bila simpatična kot vedno, hkrati pa je profesionalno poskrbela za vse, kar se od poročnega fotografa pričakuje. Njene fotografije so - naravne, barvite in iskrive - čudovit spomin na eno od najinih življenjskih prelomnic. Hvala, Tanja!

Ula & Nejc

Tanjo poznam že iz osnovne šole, zato ni bilo velike dileme, da si želim prav njo za poročno fotografinjo. Dejansko sva zaradi nje prestavila datum poroke, ker prvotni termin ni bila na voljo :) Fotografije top top top, ne morem prehvalit. Ob njej sva se oba počutila res sproščeno, kar se vidi tudi na slikah. Na poroki smo se imeli res super, Tanja je ujela vsako malenkost v objektiv, kar na poroki sploh nisem opazila. Ko sva dobila slike, sva videla, da je ujela res vsak trenutek. Naročila sva tudi poročni album, ki je res vrhunski - se splača investirati. Od poroke ti na koncu ostane samo partner, prstan in pa slike. ;)
Tanja, hvala ti, da si bila z nama.

Urška & Kostja

Zakaj sva resnično vesela, da je bila Tanja tako pomemben del najinega poročnega dne? Ker je enostavno človek, ki si ga želiš imeti ob sebi na poročni dan. Sproščena in vedno nasmejana do ušes. Super pozitivna, prijetna, 100% zanesljiva in nemoteča. Če imaš plan, mu bo sledila, če potrebuješ njene ideje, ti jih bo podarila. Je super prilagodljiva in odzivna v nepredvidljivih situacijah, ki jih na poroki ne manjka. :)
Hvala, Tanja, v objektiv si zajela naju in vse nas. Takšne kot smo. Veseli, navihani in včasih malo podivjani. :)

Tadeja & Dejan

Ko sem si prvič ogledala Tanjino spletno stran, me je navdušila nežnost in romantika, ki jo je ujela v svoje fotografije, prav taka pa se mi je zdela tudi ona; prikupna, živahna in "soo sweet", zato sem jo kontaktirala in dogovorili sva se za srečanje. Takoj sva se ujeli in občutek sem imela, kot da imam kar naenkrat eno prijateljico več. Slišali sva se namreč še nekajkrat pred poroko, na dan D pa sta z asistentko Bernardo povsem profesionalno opravili svoje delo. Z možem sva bila zadovoljna tudi s kvaliteto fotoknjige, ki jo je oblikovala čisto po najinih željah. Vesela sva, da je ravno ona v fotografije ujela najine spomine na ta poseben dan, ki jih bova hranila "za večno" ...

Mateja & Aleš

Svojo poročno fotografinjo Tanjo sem spoznala šele na poročni dan, vendar sem imela ob njej občutek, da se poznava že od nekdaj, saj je tako topla, prijetna, simpatična, pozitivna in res daje občutek, da je tvoja prijateljica. Tako je veliko lažje biti sproščen pred objektivom in so fotografije, ki nastanejo, res čudovite! Res same pohvale z najine strani. Super oseba, ki odlično opravlja svoje delo. Ima občutek za podrobnosti, opazi vse drobne nasmeške in jih shrani za vedno.

Simona & Simon

Najina odločitev, da bo Tanja Pečenko najina fotografinja, je bila ena izmed boljših v zvezi s pripravami na poroko. Tanja je odločna, predana, profesionalna, topla, pristna in obenem dovolj nevpadljiva, taka, kot sva si jo želela na najinem popolnem dnevu. Če bi se še enkrat odločala, bi izbrala njo.

Katarina & Blaž

ZAPRI