MENU

Ob koncu leta ali v začetku naslednjega vedno rada na kup zberem fotografije vseh pomembnih in zanimivih dogodkov in trenutkov leta.

Tako mi to služi kot en lep vizualni dnevnik, da lahko kadarkoli pogledam, kaj se je v mojem življenju dogajalo, obenem pa fina priložnost, da me tudi vi (ki zdaj tole berete :) ) še bolj spoznate. Win win! ;)

Definitivno je bila največja prelomnica v letu 2021 moj mali mešanček JIMMY! :)

S svojo navihanostjo in dobro voljo nama z možem lepša dni.  <3

Poglejte ga, kako je bil še majhen … spomnim se, kako mi je na začetku ves čas spal v naročju … iii :)

Skupaj smo naredili kar nekaj lepih izletov in uživali v naravi …

Za svoj rojstni dan sem si kupila ležalno mrežo in do jeseni takole uživala na vrtu :) najboljši nakup ever!

Kot fotografinja sem imela čast fotografirati kar nekaj čudovitih porok in družinic – izredno sem hvaležna za zaupanje, ki mi ga namenjate. <3

Na ene par porokah sva bila tudi skupaj z Lovrom … jaz kot fotografinja, on pa kot pianist in/ali organist. Če rabite kakšno muziko na poroki, ga komot kontaktirate. :) Lahko je sam, z bendom ali pa kakšno pevko (lahko tudi jaz pojem, no, ampak oboje bom pa bolj težko :D … čeprav sem že fotografirala in pela na porokah, ampak je ekstra zahtevno :) )

Letos sva mimogrede praznovala že 5 let od poroke, kmalu pa bova 10 let skupaj. Fju!

Na mojem pevskem področju se je prav tako zgodilo ogromnooo!

S prijateljem Andrejem Orlom sva posnela pesem The shaking dance, ki otroke skozi ples nagovarja na umivanje rok v času epidemije! Vam je všeč?

S skupino Muzikalci smo nastopali na nekaj super dogodkih, med drugim tudi na finalu Mister Slovenije …

Posneli pa smo tudi videospot The Greatest show. Ena večjih preizkušenj (tako časovno, kot glede na vloženo energijo) so bili pa – majkemi – Talenti! :)

(malo pred polfinalom sem že 2. zbolela za covidom in sem morala res hitro okrevati, da sem bila v kondiciji za našo plesno točko … jao, kakšen pritisk… ampak ni bilo nič hujšega, hvalabogu)

Uživali smo na celotni poti do polfinala! Hvala vsem za podporo!

Pela sem tudi na Gala koncertu muzikalov Stephena Sondheima v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma … Ganljiva izkušnja ob izvajanju njegovih melodij, še posebej, ker je precej kmalu zatem na žalost preminul … Njegova glasba pa ostaja za večno.

Bila sem tudi mentorica dveh krasnih muzikalov: pri otroški spevoigri Kresniček na Zavodu sv. Stanislava sem poskrbela za koreografijo in režijo,

pri avtorskem muzikalu genialnega Svena Pungartnika Rauterja Čisto novi svet na I. gimnaziji v Celju pa sem imela čast mlade voditi skozi proces kot vokalni vodja, režiserka in kostumografinja. Noro lepa izkušnja in ganjenost ob premieri in kasnejši ponovitvi! Sami mladi talenti!

Nisem pa počivala tudi kot koreografinja. Poleg raznih manjših projektov in koreografij za različne zbore mi je najbolj v spominu ostalo sodelovanje z Dekliškim zborom sv. Stanislava na največjem zborovskem festivalu Europa Cantat! Uau, kakšna čast! Hvala, Helena Fojkar Zupančič, za še eno lepo sodelovanje! Klik klik na njihov celovečerni koncert. :)

V koreografijah sem se precej igrala z različnimi geometrijskimi osnovami, kar smo potem nadgradili tudi z lučmi, da je bilo še bolj vizualno zanimivo …

No, pa še nekaj fotografij sem naredila zanje … :) Sama prisrčna dekleta. 

Nastopala sva tudi skupaj z Lovrom (pa tudi z mojo svakinjo Ljudmilo Frelih) … najbolj mi je všeč, da se mi na vaje s pianistom ni treba nekam daleč vozit, ampak lahko vadim kar doma, v pižami, s šalico kave v rokah :) Luksuz!

Povezovala sem tudi eno krasno prireditev na Ljubljanskem Gradu in nastopala na enem kongresu v Bled Rose hotelu …

Še posebej sem vesela in navdušena, da so se mi v prejšnjem letu kar nekako sama od sebe odprla vrata v svet snemanj. Uauuu! Ful mi je všeč!

Posnela sem nekaj reklam: za Wolt, Eurospin, Natureto in Merkur.

(tuki zgoraj sem se našla na ene par plakatih in se mi je ful hecno, obenem pa fensi zdelo :))

Imela sem eno mini sceno Z Jurijem Zrnecem v seriji “Ja, chef” ter nastopila v par epizodah serije “Sekirca v med” (mislim, da bodo predvajane v 2. sezoni :) )

Prejšnji mesec pa sem se prvič videla na filmskem platnu ob predvajanju filma o samostojni Sloveniji “Sen 1991”, kjer nastopim v vlogi mame.

Pred nekaj leti, ko sem fotografirala poroko, mi je ena matičarka rekla, da bi jaz morala biti filmska igralka, hehe! Zdi se mi prav noro, kako Univerzum vedno poskrbi, da gre vse po planu. :)

Hvaležna sem tudi vsem novinarjem, ki se jim je moje življenje zdelo tako zanimivo, da so me dali v cajtng. Haha, prodajalke v trafikah so me vedno začudeno gledale, ko sem navdušeno kot otrok iskala svoj članek … :)

Najbolj pa sem hvaležna, da se poleg vseh raznoraznih umetniških izkušenj učim tudi tega, da kakšnemu projektu rečem “ne” in tako poskrbim zase ter za to, da mi ostane dovolj energije. In da grem vsak dan nekajkrat s kužkom v gozd, delam jogo, in grem vsake toliko na masažo, nego obraza, nohte … In se tako malo pocrkljam. Tega prej nisem delala in moram reci, da sem kar ponosna nase, kadar si vzamem čas zase. :)

Obenem pa to energijo lahko vložim tudi v izvajanje access bars tretmajev, s katerimi sem lani pomagala kar nekaj ljudem. Ko bom spet začutila, jih bom zopet začela bolj redno izvajati.

Še vedno pa vodim svojo spletno trgovinico Mala baletka, ki je nastala ob izidu moje knjige Male baletke in njihove cvetke. <3 To je in bo za vedno ostal moj mali rozast ponos, tudi če mi (iskreno) velikokrat zmanjka časa za promocijo …

Evo. Ko takole pogledam, sem res lahko izredno hvaležna, da sem doživela toliko vsega – kljub epidemiji …

Hvala vsem, ki ste bili del mojega leta! :)

(če bi pa kdo rad pofirbcal za nazaj, pa vabljeni prečekirat tukajle )

(V bistvu – iskreno – svaka čast, če ste se prebili čez vse tole, hahaha. :))

Vaša Tanja

KATEGORIJE

ZAPRI